Fix pályák

Sportliget, Budapest

Leírás: Budapest második, jelenleg az egyetlen működő fix disc golf pályája. Egy közparkban található, jól karbantartott gyeppel, azonban előfordulhat, hogy a parklátogatók útban vannak. A lyukak hossza 50-150 méter, elsősorban kezdők, középhaladók részére ajánlott.

Elhelyezkedés, megközelítés, parkolás: a pálya Budapest X. kerületében, a Harmat utca és a Bányató utca közötti Sportliget nevű parkban található. Parkolni a park Harmat utca felöli részén lehet.

Google térkép link:
A pálya itt található.

Kosarak száma: 12

Teepads: nincsenek fixen kialakított teepadek, a játékosok a térképen megjelölt pontokról szoktak dobni.

TérképA KPDG oldaláról letölthető.

Egyéb info: a parkban tipikusan hétvégén, szombat délelőtt szokott egy kisebb közösség játszani. A park jelenleg felújítás alatt van, így a lyukak csak korlátozottan játszhatóak.

 

 

Spiritus disc golf park, Budapest

Budapest első, 18 lyukas fix disc golf pályája, 80-150 méteres lyukakkal, elsősorban haladóknak. Sajnos a pálya jelenleg nem, vagy csak nagyon korlátozott mértékben használható a magas fű miatt.
A pálya itt található.

 

High-Tech Sportok Bázisa, Mátrafüred

Leírás: Mátrafüreden, a főtér melletti parkos részben kialakított, kifejezetten kezdőknek való pálya. Üzemeltetője a High-Tech Sportok Bázisa

Elhelyezkedés, megközelítés, parkolás: Mátrafüred központjában a High-Tech Sportok Bázisával szemben levő parkban található.

Google térkép link:

A pálya itt található.

Kosarak száma: 9

Teepads: földbe ásott gerendával jelölt teepeadek

Térkép: letölthető innen

Egyéb infohttp://hsb.hu/matrafured_turak.php?p=134. Ha nincsen korongod, a High Tech Sportok bázisából lehet kölcsönözni.