Pályák

Fix / állandó pályák

Sportliget, Budapest

Leírás: Budapest második, jelenleg az egyetlen működő fix disc golf pályája. Egy közparkban található, jól karbantartott gyeppel, azonban előfordulhat, hogy a parklátogatók útban vannak. A lyukak hossza 50-150 méter, elsősorban kezdők, középhaladók részére ajánlott.

Elhelyezkedés, megközelítés, parkolás: a pálya Budapest X. kerületében, a Harmat utca és a Bányató utca közötti Sportliget nevű parkban található. Parkolni a park Harmat utca felöli részén lehet.

Google térkép link:
A pálya itt található.

Kosarak száma: 12

Teepads: nincsenek fixen kialakított teepadek, a játékosok a térképen megjelölt pontokról szoktak dobni.

Térkép: A KPDG oldaláról letölthető.

Egyéb info: a parkban tipikusan hétvégén, szombat délelőtt szokott egy kisebb közösség játszani. A park jelenleg felújítás alatt van, így a lyukak csak korlátozottan játszhatóak.

Spiritus disc golf park, Budapest

Budapest első, 18 lyukas fix disc golf pályája, 80-150 méteres lyukakkal, elsősorban haladóknak. Sajnos a pálya jelenleg nem, vagy csak nagyon korlátozott mértékben használható a magas fű miatt.
A pálya itt található.

High-Tech Sportok Bázisa, Mátrafüred

Leírás: Mátrafüreden, a főtér melletti parkos részben kialakított, kifejezetten kezdőknek való pálya. Üzemeltetője a High-Tech Sportok Bázisa

Elhelyezkedés, megközelítés, parkolás: Mátrafüred központjában a High-Tech Sportok Bázisával szemben levő parkban található.

Google térkép link:

A pálya itt található.

Kosarak száma: 9

Teepads: földbe ásott gerendával jelölt teepeadek

Térkép: letölthető innen

Egyéb info: http://hsb.hu/matrafured_turak.php?p=134. Ha nincsen korongod, a High Tech Sportok bázisából lehet kölcsönözni.

Átmeneti pályák

Az átmeneti pályák olyan helyek, ahol ugyan nincsenek fixen telepített kosarak, de az adottságaik alapján mégis nagyon alkalmasak arra, hogy egy mobil kosárral játszani lehessen rajtuk. Ezen pályák legtöbbjén már szerveztek disc golf versenyeket.

Budapest, Hajógyári-sziget

A sziget egy hatalmas terület, ahol ugyan elég sok kutyasétáltatóval, illetve sétáló, pihenő emberrel lehet találkozni, de a park még mindig elég nagy ahhoz, hogy tökéletesen lehessen itt játszani. Ezen a pályán rendezik meg minden évben a Budapest Disc Golf Open nemzetközi disc golf versenyt